HIM-menestys hiipui? Ville Valon yritys kyntää tappiolla

Viihdeuutiset · Stara.fi

HIM-yhtyeen keulahahmo Ville Valo perusti yhtyeensä kulta-aikaan oman Heartagram Ltd -yrityksen, joka tahkoi aikoinaan muhkeita voittoja, kun yhtyeen kansainvälinen menestys näkyi yhtiön liikevaihdossa ja tuloksessa. Sittemmin suosikkiyhtyeen menestys on hiipunut, mikä on näkynyt myös Valon yhtiön toiminnassa.

Kauppalehti kertoo, että Heartagram Ltd teki tammikuussa päättyneellä tilikaudella tappiota jo toista vuotta peräkkäin. Viime tilikaudella miinusta kertyi jo 44.300 euroa, kun edellisella tilikaudella tappiota tuli 18.800 euroa. Samaan aikaan yhtiön liikevaihto on laskenut huomattavasti.

Viime tilikaudella liikevaihto kertyi lehden mukaan noin puoli miljoonaa euroa, kun edeltävällä tilikaudella liikevaihto oli vielä 650.000 euroa. Yhtiön talous on kuitenkin tappioista huolimatta hyvässä kunnossa, sillä kassassa oli 300.000 euroa ja omaa pääomaa 240.000 euroa. Näin yhtiö kykeni edelleen jakamaan osinkoja.