Kohuväite: Arnold Schwarzenegger petti Playboy-orgioissa – seksiakti videolla?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kehonrakentajasta näyttelijäksi ja sittemmin Kalifornian kuvernööriksi saakka edennyt Arnold Schwarzenegger on joutunut rajujen syytösten kohteeksi. Julkkisten elämäkertoja kirjoittava Ian Halper paljastaa nimittäin uudessa The Governator -kirjassaan supertähden uskottomuuden.

Halper väittää Schwarzeneggerin pettäneen vaimoaan mallikaunottaren kanssa Playboy Mansionissa järjestetyissä villeissä orgioissa. Kaiken lisäksi kirjailija paljastaa, että Playboy-moguli Hugh Hefner olisi kuvannut tapauksen videolle. Kirjailija perustaa tietonsa naispuolisen silminnäkijän kertomuksiin.

– Liikkeellä on huhu, jonka mukaan Hefnerillä olisi hallussaan turvallisuussyistä videot talonsa kaikkista tapahtumista. Toivottavasti huhu pitää paikkansa, jotta Schwarzeneggerin vaimo saisi tietää millainen sika hänen miehensä on, nainen kertoi.

Sama nimettömänä pysyttelevä nainen väittää Arnoldin yrittäneen jo vuonna 2006 pokata naista ja hänen ystäväänsä mukaansa baarista. Halper on aiemmin julkaissut kohutun paljastuskirjan esimerkiksi Angelina Jolien elämästä.