Kuvausryhmä oli mukana JJ Lehdon veneturman pelastushelikopterissa – katso video

Viihdeuutiset · Stara.fi

Entinen formulatähti ja sittemmin television formulalähetyksiä kommentoinut Jyrki Järvilehto, eli JJ Lehto, joutui kesällä rajuun veneonnettomuuteen, jossa yksin ihminen menehtyi. Turmapaikalla kävi myös pelastushelikopteri auttamassa mahdollisten muiden uhrien etsinnässä.

Nyt turmapaikalta on saatu julkisuuteen uutta videomateriaalia, joka on tallennettu hyvin pian onnettomuuden jälkeen. Jimin Pelastushelikopteri-realitysarjan kuvausryhmä oli mukana, kun pelastushenkilökunta saapui Jomalvikin kanavassa 18. kesäkuuta tapahtuneen veneonnettomuuden turmapaikalle. Kyseinen jakso esitetään Jim-kanavalla 14. lokakuuta. Kuvat ovat ensimmäisiä onnettomuuden turmapaikalta taltioituja kuvia. Katso video alta.