Lea Michele valmis alastonkuviin eläinten vuoksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomeenkin pian rantautuva Glee-televisiosarja on saanut maailmalla suuren suosion. Sarjan kaunotar Lea Michele rankattiin keväällä arvostetun Time-aikakauslehden toimesta maailman vaikutusvaltaisimpien ihmisten listalle.

Michele on kertonut olevansa ylpeä juutalaisesta nenästään, ja nyt hän on paljastanut ettei ollut tarpeeksi kaunis televisiorooleihin ja menettäneensä siksi useita televisiorooleja. Viime aikoina Lea Michele on otsikoissa paljastavien kuviensa merkeissä. Äskettäin hänelle ehdotettiin poseeraamista nakukuvissa Playboy-lehden sivuilla. Nyt Michele on kertonut, että hän olisi valmis riisumaan vaatteensa alastonkuviin miestenlehden sijaan PETA-järjestön kampanjakuvissa mikäli pyyntö esitetään.

– En usko että tarvitaan julisteita tietääkseen että vastustan turkiksia. Mutta jos he pyytäisivät, niin minä luultavasti suostuisin, Lea Michele kertoi Radar Onlinelle.

23-vuotias Lea Michele Sarfati on amerikkalainen näyttelijä ja laulaja. Hän aloitti näyttelemisen jo lapsena Broadwayltä Les Miserables -näytelmässä. Useiden musikaalien jälkeen hän sai alan palkintojen myötä jalansijaa myös toisenlaisissa rooleissa. Parhaiten Michele tunnetaan kuitenkin Rachel Berryn roolistaan Glee-suosikkisarjassa. Hän oli mukana Time-lehden julkaisemassa maailman sadan vaikutusvaltaisimman ihmisen listalla vuonna 2010. Hän on saanut arvostettuja palkintoja myös Glee-sarjasta.