Transformers-näyttelijä loukkaantui – taistelee hengestään teholla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme syyskuun alussa kuinka Transformers-elokuvan kuvauksissa sattui onnettomuus, jossa stuntnäyttelijä loukkaantui vakavasti. Autoa kuljettanut 24-vuotias nainen sai osuman auton tuulilasin läpi lentäneestä esineestä ja menetti välittömästi tajuntansa.

Nainen kiidätettiin helikopterilla sairaalaan kriittisessä tilassa. Nyt on vahvistettu, että Gabriela Cedillo -niminen nainen tulee mahdollisesti selviämään loukkaantumisestaan hengissä. Teho-osastolla hoidettavan Cedillon tila on tällä hetkellä vakaa ja hän on osoittanut merkkejä toipumisesta.

Tajuttomana hengityskoneessa edelleen makaava nainen ei kuitenkaan kykene vieläkään puhumaan eikä syömään itse. Radar Onlinen mukaan elokuvayhtiö Paramount on lupautunut maksamaan hänen mittavat sairaalalaskunsa. Cedillo on tähän mennessä leikattu jo useita kertoja.