BB-Villen jäähyväisvideolla: ”Paska nakki, mutta tulipahan tehtyä!”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talosta poistettiin tänään BB-Ville, joka oli tuotantotiimin mukaan syyllistynyt sopimusrikkomukseen. Hetki sitten asukkaat näkivät Villen jäähyväisvideon, jossa nuori mies kertoi ettei kadu lainkaan tapahtunutta.

– Vanha kunnon Ville tässä. Menin tekemään sopimusrikkomuksen. Paska nakki, mutta tulipahan tehtyä. En voi muuta sanoa kuin että en kadu hetkeäkään. Tällainen mä oon ja pahoittelen että menin nyt näin rikkomaan, Ville kertoi.

– Kaikille kovasti onnea ja katotaan kuka voittaa. Mä seuraan teitä ulkomaailmassa. Mä oon juhlimassa ulkomaailmassa ja pitämässä hauskaa. Muistakaa juoda mun kunniaksi. Älkää missään nimessä menkö tekemään sopimusrikkomuksia saati luovuttako, vaan vetäkää loppuun asti ihan kunnialla. Mä lähden nyt mun tyttöystävän luo.