Shokkipäätös: BB-Ville heitettiin ulos talosta! Tässä syy?

Big Brother · Stara.fi

Suomen Big Brotherissa nähtiin tänään jälleen todellinen shokkikäänne, kun yksi asukkaista poistettiin talosta kesken kauden. BB-Ville joutui pakkaamaan tavaransa rikottuaan hänen ja tuotantoyhtiön välistä sopimusta.

Tuotantoyhtiö ei ole kertonut tarkemmin Villen sopimusrikkomuksen taustoja.

– Valitettavasti sopimusten sisällön kommentointia rajoittaa salassapito, emmekä voi siksi kertoa asiasta tämän enempää, tuottaja Mikko Räisänen toteaa Big Brotherin nettisivuilla.

Verkkokeskusteluissa sopimusrikkomuksen syyksi on kuitenkin veikattu sitä, että Ville keskusteli Satun kanssa talon asukkaiden palkkoista ja esimerkiksi heidän saamistaan päivärahoista. Tuolloin Ville paljasti, että asukkaat saavat ohjelmaan osallistumisestaan 155 euroa viikossa.