X Factorin 20-vuotias prostituoitu kiinni kokaiinista – lapset otetaan huostaan?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme syyskuun alussa kuinka realitytuomari Simon Cowell joutui kovan paikan eteen, kun hänen luomaansa X Factor -ohjelmaan on osallistunut 20-vuotias Chloe Mafia -niminen pikkulapsen äiti, joka työskentelee prostituoituna.

Hänen osallistumisensa oli liikaa monille televisiokatsojille, mutta Simon Cowellin ja tuottaja Richard Hollowayn mukaan prostituoidun poistamiseen ei ollut kuitenkaan mitään syytä. Toissa viikolla Chloe selvisi jatkoon kilpailussa, mutta sunnuntaina hän putosi kisasta. Nyt hän on joutunut ongelmiin sosiaaliviranomaisten kanssa.

Chloe Mafia joutui viranomaisten silmätikuksi, kun selvisi että hän käyttää kovia huumeita ja myy itseään 200 euron tuntihinnalla. Neitokainen myönsi aiemmin myyvänsä itseään, mutta nyt hän kuitenkin kieltää olevansa prostituoitu. Lisäksi hän väittää, että kokainikäry oli ystävän syytä. Neitokainen kertoo olevansa tyttärelleen maailman paras äiti.

– Olen maailman paras äiti. Pidän huolen, että lapseni syö hedelmiä ja vihanneksia päivittäin. Tyttäreni on parhaiten perään katsottu henkilö maailmassa. Ihmiset väittävät, että minä voin menettää lapseni, joten olen tietenkin huolissani, Chloe Mafia kertoi The Sun -lehdelle.