Katy Perry kuittasi lastenohjelmakohun Elmo-rinnoillaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme viikonloppuna kuinka poptähti Katy Perry jouduttiin sensuroimaan Sesame Street -lastenohjelmasta. Video Perryn vierailusta vuoti jo etukäteen julkisuuteen YouTube-palvelun kautta ja se sai runsaasti huomiota.

Popparin vierailu pöyristytti kuitenkin lasten vanhempia jo ennen ohjelman esittämistä televisiossa, koska videolla Perry nähtiin varsin paljastavassa asussa. Hän oli pukeutunut mekkoon, joka paljasti hänen rinnoistaan enemmän kuin peitti. Se oli monille liikaa ja vierailu jouduttiinkin leikkaamaan pois ohjelman lopullisesta versiosta.

Nyt Katy Perry on vitsaillut sensuuripäätöksestä vieraillessaan lauantaina Saturday Night Live -televisio-ohjelmassa. Hän oli nimittäin pukeutunut Elmo-paitaan, joka niin ikään paljasti jonkin verran hänen rintavarustustaan. Katso kuvat tästä.