Hiphop-tähti tunnusti huumekäryn – selvisi minituomiolla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taannoin Suomessakin tanssilistoille hittikappaleellaan noussut hiphop-tähti Kid Cudi on jälleen ollut ongelmissa viranomaisten kanssa. Taannoin hän jäi New Yorkissa kiinni kiellettyjen aineiden hallussapidosta ja nyt hän on myöntänyt asian oikeudessa.

Kid Cudi oli pidätyshetkellä matkalla esiintymään Bonnaroo Music and Arts Festival -tapahtumaan Tennesseehen. Poliisi löysi päihteet räppärin hallusta sen jälkeen kun viranomaiset oli pyydetty selvittämään artistin ja hänen naisseuralaisensa riitaa.

Nyt artisti on tuomittu hallussapidosta ainoastaan kahden päivän pituiseen yhdyskuntapalveluun ja kuuden kuukauden koeajalle. Clevelandista kotoisin oleva Kid Cudi julkaisi Man on the Moon: The End of Day -nimisen esikoisalbuminsa vuonna 2009. Musiikkiuransa lisäksi hänet tunnetaan erityisesti Yhdysvalloissa How to Make It in America -realityohjelman tähtenä.