Realitytähden rintavako kiinnosti turvatarkastajaa – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realitytähti Kim Kardashian on seikkaillut viime viikkoina ahkerasti Euroopassa, ja viime viikolla hänet nähtiin esimerkiksi Saksan Munchenissa nauttimassa Oktoberfestien antimista varsin paljastavassa asussa.

Nyt Kim Kardashian on ikuistettu lentokentän turvatarkastuksessa, jossa innokas tarkastaja pääsi kokeilemaan varmuuden vuoksi josko supertähti olisi yrittänyt salakuljettaa esimerkiksi aseita rintojensa välissä. Tilanne tallennettiin valokuvaan alueen kuvauskiellosta huolimatta. Katso kuva tästä.

Pari viikkoa sitten USA Today -lehti kertoi, että Kardashianin kaukosuhde Dallas Cowboysin pelaajana toimivaan Austiniin on päättynyt. Eron syitä tullaan varmasti käsittelemään vielä viihdelehdissä, mutta lähipiirin mukaan eroon ei liity esimerkiksi kolmatta ihmistä.