Kokkiohjelman tähti teki itsemurhan – hyppäsi sillalta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin kokkiohjelmiin lukeutuvassa ja Gordon Ramsayn luotsaamassa Kitchen Nightmares -realitysarjassa taannoin mukana ollut newjerseyläinen julkkiskokki Joseph Cerniglia on menettänyt henkensä.

Yahoo! Newsin mukaan 39-vuotias Cerniglia teki itsemurhan hyppäämällä George Washingtonin sillalta New Yorkissa. New Yorkin poliisin mukaan Cerniglian ruumis löydettiin perjantaina kellumasta kaupungin läpi virtaavasta Hudsonjoesta.

Joseph Cerniglia tuli tunnetuksi vuonna 2007, kun hän ja hänen ravintolansa olivat mukana Ramsayn suositussa realitysarjassa. Ohjelman myötä paikalliseksi julkkikseksi noussut mies paljasti olevansa jättiveloissa. Ennen omaa ravintolaansa hän toimi keittiöpäällikkönä ravintolaketjussa.