Lista vuoti julkisuuteen – nämä supertähdet kantavat asetta New Yorkissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa aseen kantamiseen suhtaudutaan tunnetusti varsin vapaamielisesti, sillä se kuuluu ihmisten perusoikeuksiin. Yhdysvalloista löytyy myös kaupunki, jossa jokaisen täysi-ikäisen täytyy lain mukaan kantaa asetta. New York ei kuitenkaan kuulu tähän sarjaan.

Nyt julkisuuteen on vuotanut lista supertähdistä, joilla on lupa kantaa asetta myös New Yorkissa. Listan mukaan esimerkiksi näyttelijä Robert De Niro, radiojulkkis Howard Stein, miljonääri Donald Trump ja hänen poikansa Donald Jr. sekä Jennifer Lopezin popparimies Marc Anthony kantavat asetta suurkaupungissa, New York Daily News uutisoi.

Aseenkantoluvan saa kaupungissa, mikäli kykenee osoittamaan että heitä voidaan jollain tavoin uhata tai että he esimerkiksi kuljettavat suuria rahasummia tai arvoesineitä mukanaan. Edellä mainitut tähdet ovat vain pieni osa siitä julkkisjoukosta, jolla on lupa kantaa ladattua asetta mukanaan kaupungilla. Lehden haastatteleman turva-asiantuntijan mukaan julkkistähdillä on omien henkivartijoiden lisäksi enenevässä määrin myös oma ase mukanaan.