Presidenttiehdokas ja supertähti Wyclef Jean kiidätetty sairaalaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu hiphop-tähti Wyclef Jean on kiidätetty sairaalahoitoon. Hänet vietiin hoidettavaksi viime viikonloppuna, vain muutama päivä sen jälkeen kun hän joutui vetäytymään kotimaansa Haitin presidentinvaaleista.

40-vuotiaan artistin tiedottaja on vahvistanut tiedot ja ilmoittanut, että sairaalareissun syynä on stressi ja uupumus. Presidentinvaaleista vetäytyminen oli artistille kova paikka, sillä se ei ollut hänen oma valintansa. Haitilaiset viranomaiset nimittäin katsoivat, että Wyclef Jean ei ollut lain mukaan sopiva ehdokkaaksi, koska hän ei asu maassa. Vaalit ovat marraskuussa.

Wyclef Jean ilmoitti kesällä aikovansa pyrkiä presidentiksi. Hänen suosionsa poptähtenä on maassa suuri, joten Jeanin mahdollisuuksia pidettiin etukäteen hyvinä. Hänen edustajansa on ilmoittanut, että he harkitsevat valittavansa vaalipäätöksestä, Access Hollywood kertoo.