Sean Paul konsertoi marraskuussa Suomessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Reggaen & dancehallin supertähti Sean Paul saapuu ensimmäistä kertaa Suomeen lauantaina 27. marraskuuta osana artistin Euroopan kiertuetta. Esiintymispaikkana on Helsingin The Circus.

Jamaikalainen ja nykyisin Yhdysvalloissa työskentelevä Sean Paul Ryan Francis Henriques on miljoonamyynteihin yltäneiden neljän studioalbuminsa lisäksi esittänyt ja työstänyt hittejä yhdessä erittäin laajan artistikirjon kanssa.

Näihin kuuluvat muun muassa Beyonce, Rihanna, 50 Cent, Jay-Z, Snoop Dogg, Ziggy Marley, Busta Rhymes, Carlos Santana, Gwen Stefani, Missy Elliott, Wyclef Jean, Will Smith, Kool & the Gang ja lukuisat muut tähdet. Sean Paulin tunnetuimpia kappaleita ovat We Be Burnin, Gimme The Light, Give It Up to Me, Like Glue, Get Busy, Temperature ja Baby Boy.