Maailman tunnetuin ”tissibaariketju” haluaa Suomeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime viikolla hampurilaisten ystävät saivat ilouutisen, kun tieto maailmanlaajuisen Burger King -pikaruokaketjun paluusta Suomeen julkistettiin. Purilaisketju poistui Suomesta pian tänne rantautumisensa jälkeen 1980-luvun alkupuolella. Kyseessä ei ole kuitenkaan ainoa Suomeen haikaileva ketju.

Iltalehti uutisoi äskettäin, että myös maailman tunnetuin ”tissibaariketju” Hooters kaavailee levittäytymistä Suomen markkinoille. Ravintolaketju ei varsinaisesti liity aikuisviihteeseen, vaan sen tarjoilijoina on totuttu näkemään muodokkaita ja vähäpukeisia kaunottaria. Lehden mukaan Suomi on yksi viidestätoista prioriteettimaasta, joista yhtiö etsii parhaillaan frachise-yrittäjiä, ja tarkoitus on avata kerralla useampia ravintoloita.

Vuonna 1983 Floridassa perustettu Hooters pitää sisällään kaksi amerikkalaista ketjua, joihin kuuluu samannimisiä ruokaravintoloita, baareja, hotelleja ja kasino Las Vegasissa. Vuonna 2003 perustettiin myös Hooters-lentoyhtiö, jonka toiminta kuitenkin keskeytettiin vuonna 2006. Nimensä mukaisesti miesasiakkaisiin keskittyneessä ketjussa tarjoilijat ovat useimmiten varsin vähissä vaatteissa olevia nuoria naisia. Suomea lähin Hooters-ravintola löytyy Saksasta.