Komediatähti tuomittiin seksirikoksesta – vuosien vankilatuomio uhkasi

Viihdeuutiset · Stara.fi

1980-luvulla supersuosioon noussut Vaihda vapaalle, Ferrie Bueller -komediaelokuva teki aikanaan myös koulun rehtoria elokuvassa näytelleestä Jeffrey Jonesista tähden. Nyt Jones on jälleen tuomittu oikeudessa syylliseksi seksirikokseen.

Rehtori Rooneyn roolia esittänyt Jeffrey Jones oli jo aiemmin tuomittu seksirikollinen, ja nyt hän juhli 64-vuotispäiväänsä myöntämällä oikeudessa syyllistyneensä uuteen rikokseen. Hän ei ollut päivittänyt seksirikollisten rekisrerissä olevia tietojaan lain edellytttämällä tavalla. Vuonna 2003 Jones tuomittiin maksettuaan alaikäiselle rahaa siitä että voisi ottaa tästä alastonkuvia.

Hänen oli määrä ilmoittaa viranomaisille vuosittain olinpaikkansa, mutta viime vuonna ilmoitusta ei tehty. Asiasta uutisoineen TMZ-julkaisun mukaan losangelesilainen tuomioistuin määräsi rangaistukseksi kolme vuotta ehdonalaista ja 250 tuntia yhdyskuntapalvelua. Parhimmassa tapauksessa tuomio olisi voinut olla kolme vuotta ehdotonta vankeutta.