Jessica Alban alastonkuva olikin photoshopattu – tässä alkuperäinen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Jessica Alba nähdään pian pitkästä aikaa valkokankaalla, kun hänen uusi The Killer Inside Me ja Machete -elokuvat saavat ensi-iltansa. Perheeseensä pitkään keskittynyt tähti on uusien elokuviensa myötä aktivoitunut myös julkisuudessa.

Kerroimme muutama päivä sitten kuinka Jessica Alba nähdään uudessa Machete-elokuvassaan ohimennen myös alastomana. Nyt nämä tiedot on kumottu, sillä kyseessä olikin alastonkohtauksen sijaan ainoastaan kuvankäsittelyn taidonnäyte. Katso alkuperäinen kuva tästä.

Elokuvassa nähdävä kuva on käsitelty digitaalisesti, eli siitä on poistettu alkuperäisessä kuvassa Jessican yllä olleet alusvaatteet. Samalla häen vatsaansa pienennettiin merkittävästi. Viime viikkoina Jessica on poseerannut muiden muassa Genlux, Cosmopolitan ja FHM-lehtien sivuilla sekä Diorin muotinäytöksessä.