Katy Perry Simpsoneihin – baarimikko Moen tyttöystäväksi!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Katy Perry on ollut jo muutaman päivän ajan kovasti esillä, koska hänen vierailunsa Sesame Street -lastenohjelmassa jouduttiin äskettäin leikkaamaan pois laulajan liian paljastavan esiintymisasun takia.

Viikonloppuna Perry otti tapauksesta kaiken irti ja poseerasi Sesame Street -ohjelman avonaisessa paidassa Saturday Night Live -ohjelmassa. Pian vuorossa on vierailu myös toiseen ohjelmaan, sillä maailman suosituin animaatiosarja Simpsonit haluaa supertähden vierailemaan Springfieldissä.

Asiasta ensimmäisenä uutisoineen Gossip This -verkkojulkaisun mukaan Perry tulee esittämään The Fight Before Christmas -nimisessä erikoisjaksossa roolihahmoa, joka on baarimikko Moen tyttöystävä. Jaksossa on alustavien tietojen mukaan muutakin poikkeavaa kuin Perryn vierailu, sillä koko jakso esitetään animaation sijaan käsinukeilla. Jakso nähdään Yhdysvalloissa 5. joulukuuta.