Petra Nemcova poseerasi märkänä ja alusvaatteisillaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tsekkoslovakiassa syntynyt supermalli Petra Nemcova on menestyksekkäällä urallaan poseerannut seksikkäissä kuvissa monien lehtien sivuilla. Taannoin hänet nähtiin muiden muassa makaamassa alastomana valtavien jääkuutioiden päällä.

Tällä kertaa Petra nähdään poseeraamassa kameralla vähäpukeisena ja märkänä. Hän on nimittäin mennyt vyötäisiään myöden mereen yöasussa, ja lopputuloksena on varsin näyttäviä kuvia. Katso kuvat tästä.

30-vuotias Petra Nemcova nousi malliuransa lisäksi julkisuuteen selvittyään täpärästi Kaakkois-Aasian tsunamista. Miehensä Simon Atleen kanssa Khao Lakissa kuvausmatkalla ollut Petra mursi onnettomuudessa lantionsa, mutta Atlee hukkui ja löydettiin reilun vuoden kuluttua kaukaa Sumatralta. Tsunamikokemuksensa jälkeen Petra Nemcova on tehnyt paljon hyväntekeväisyystyötä ja erityisesti nuorisotyötä.

Nykyisin supermalli juontaa myös A Model Life -nimistä televisio-ohjelmaa. Alkuvuodesta Petra poseerasi muiden supermallien kanssa Sports Illustrated -lehden maineikkaassa uimapukunumerossa. Nykyisin Petra toimii esimerkiksi La Senza -alusvaatemerkin mallina.