Realityohjelma paljasti moniavioisuuden – poliisi tutkii

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin nähdyissä tv-dokumenteissa on nähty useita käytännön esimerkkejä siitä kuinka Yhdysvalloissa tavataan edelleen moniavioisuutta. Moniavioisia perheitä on sen laittomuudesta huolimatta erityisesti Utahin osavaltiossa, ja nyt yksi perhe on joutunut viranomaisten hampaisiin.

Salt Lake City Tribune -lehti uutisoi eilen, että poliisi on aloittanut tutkinnan eräästä moniavioisesta perheestä, jonka tilanne tuli viranomaisten tietoon Sister Wives -nimisen realityohjelman kautta.

Ohjelmassa seurataan 41-vuotiaan Kody Brownin perhe-elämää neljän vaimon kanssa. Televisiossa avoimesti esiintyneen perheen puuhat saivat paljon julkisuutta, jolloin myös poliisi kiinnostui asiasta. Sarjan ensimmäinen osa esitettiin TLC-kanavalla viime sunnuntaina, ja poliisi aloitti tutkinnan jo maanantaina.