Rosie Jonesin muodot varastivat huomion

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parikymppinen brittikaunotar Rosie Jones odottaa vielä varsinaista läpimurtoaan mallimaailmassa, mutta kotimaassaan hän on jo nyt erittäin suosittu glamour-malli. Rosie on esitellyt 34C-kokoisia rintojaan lukuisia kertoja lehtien sivuilla.

Rosie on nyt noteerattu myös hieman uusissa kuvioissa, sillä hän on tehnyt uuden aluevalloituksen mainosmaailmaan. Rosie on kiinnitetty poseeraamaan Big D Nuts -nimisen snack-tuotteen mainokseen, mutta bikineissä keikistelevän kaunottaren muodot varastivat show’n varsinaiselta tuotteelta. Katso kuvat tästä.

20-vuotias englantilainen Rosie Jones on toki noteerattu rohkeilla poseerauksillaan Atlantin takana aiemminkin useita kertoja, ja hän tuntuu olevan Loaded-lehden vakiomalleja. Lisäksi esimerkiksi jalkapallon MM-kisojen aikaan hän poseerasi yläosattomissa myös jalkapallokentällä.