Vuoden noloin televisiokämmi – Huippumalli haussa -juontaja julisti väärän voittajan – katso video

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin nähty Huippumalli haussa on kansainvälisesti levinnyt ohjelmaformaatti, joka pyörii myös Australiassa saakka. Nyt ohjelma on joutunut kuitenkin kengurumaassa noloon tilanteeseen.

Australia’s Next Top Model -ohjelman finaalilähetys esitettiin Australiassa suorana lähetyksenä, kun ohjelmaa emännöinyt Sarah Murdoch tuli vahingossa ilmoittaneensa väärä naisen voittajaksi. Suorassa lähetyksessä tilanne oli varsin huonosti korjattavissa, eikä virhettä edes heti huomattu.

Noin minuutin juhlimisen jälkeen Sarah Murdoch huomasi tapahtuneen ja yritti korjata virheen parhaansa mukaan. Ei liene ihme, että vahingossa voittajaksi julkistettu Kelsey murtui kuullessaan että koko juttu olikin ollut vain virhe. Hän sai kuitenkin lohdutuspalkinnoksi 25.000 dollaria ja matkan New Yorkiin. Katso video tästä tai artikkelin yltä.