Ashley Greene esitteli julkkispoikaystävänsä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Twilight-teinileffan kaunotar Ashley Greene on nykyisin yksi seuratuimmista Hollywood-julkkiksista. Nykyisin hän seurustelee The Jonas Brothers -yhtyeestä tutun Joe Jonasin kanssa. Pariskunta on pitänyt yleensä matalaa profiilia, mutta nyt paparazzit ovat ikuistaneet heidät yhdessä.

Alastomanakin mainoksessa poseerannut Ashley nähtiin äskettäin pornokaupassa tutustumassa puodin tarjontaan. Kaunotar tutkaili erityisesti seksikkäitä silkkialusvaatteita, kamasutra-oppaita sekä hieromasauvoja. Nyt hän on ollut shoppailemassa hieman toisenlaisissa kaupoissa, kun mukana oli julkkispoikaystävä. Katso kuvat tästä.

23-vuotias Twilight-kaunotar Ashley Greene nousi viime vuoden aikana lähes täydestä tuntemattomuudesta viihdemaailman seuratuimpien kaunotarten kärkijoukkoon. Paparazzien alituisesti piirittämä tähti lukeutuu Hollywoodin tämän hetken trendien suunnannäyttäjiin. Green nähdään ennen LOL: Laughing Out Loud -elokuvarooliaan esimerkiksi elokuvissa The Apparation ja Butter. Syyskuun alussa Ashley käväisi Pariisissa, jossa hänet kuvattiin myös juhlimassa yhdessä 17-vuotiaan kollegansa Miley Cyrusin kanssa.