Danielle Lloydin iltapuku pullisteli muotojen takia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuonna vakavia vammoja pahoinpitelyssä saanut Danielle Lloyd oli tuolloin menettää rytäkässä myös toisen jalkansa lennettyään lasipöydän läpi. Britannian Big Brother -ohjelmassakin mukana ollut neitokainen toipui nopeasti mustasukkaisuudesta aiheutuneesta pahoinpitelystä.

Missin henki oli kuitenkin hiuskarvan varassa ja lääkärit olivat vähällä amputoida hänen vammautuneen jalkansa suuren verenhukan takia. Entinen Miss Englanti menetti myös missikruununsa jo missivuotensa aikana, koska se päätyi murtovarkaiden käsiin.

Nyt Danielle on poseerannut poptähti Pixie Lottin bileissä cocktail-mekossa, pullisteli kovasti erityisesti yläosastaan neitokaisen uhkeiden muotojen takia. Katso kuvat tästä.

Keväällä nettioperattori Orange julkaisi Britannian haetuimpien julkkistähtien nimet, ja kymmenen kärkijoukkoon mahtui tuolloin myös Danielle Lloyd. Ykkösenä komeili Cheryl Cole.