Realityskandaali: Kanava haastoi oikeuteen – tähdet lähtivät ja hittisarja päättyi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin nähtävä suosittu amerikkalainen Deadliest Catch -realityohjelma on ajautunut vakaviin vaikeuksiin, kun ohjelman päätähdet ovat yllättäen ilmoittaneet lopettavansa ohjelman tekemisen.

Hittisarjassa seurattavan kalastusaluksen kapteeni Sig Hansen sekä miehistön jäsenet Johnathan ja Andy Hillstrand päättivät lopettaa sarjan tekemisen sen jälkeen, kun sarjaa tuottava Discovery Channel oli haastanut heidät oikeuteen. Kanava vaatii tässä kuussa jätetyssä kanteessa kolmen miljoonan dollarin korvauksia hittisarjan spin off -sarjan keskeytymisestä.

– Olemme kokeneet kuluneen vuoden aikana paljon, ja ikävä kyllä tässä tilanteessa emme voi jatkaa yhteistyötä Discovery Channelin kanssa Deadliest Catch -ohjelmassa, kolmikon lehdistötiedotteessa todettiin.

Suosittu realitysarja joudutaan nyt todennäköisesti lopettamaan. Sarjaa kohtasi jo aiemmin vakava takaisku, kun edellinen kapteeni Phil Harris menehtyi sydänkohtaukseen 53-vuotiaana.