Euroviisujen nettiehdokkaat julkistettiin – katso lista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yleisradio on valinnut 15 kappaletta Euroviisujen nettikarsintaan. Eilen julkistetut kappaleet ovat kuunneltavissa Yleisradion verkkosivuilla kahden viikon ajan huomisesta 1. lokakuuta alkaen. Kappaleet on valittu 277 avoimeen kilpailuun lähetetyn demon joukosta.

– Avoin kilpailu kasvatti suosiotaan viime vuodesta ja myös sen taso oli erittäin korkea. Luvassa on todella kova kilpailu jatkopaikoista. Nettikarsinnan kattaus on erittäin mielenkiintoinen ja monipuolinen, sanoo YLE Viihteen päällikkö ja Euroviisujen vastaava tuottaja Tuire Lindström.

Tekstiviestiäänestyksen perusteella kolme suosituinta kappaletta etenee tammikuussa 2011 järjestettäviin alkukarsintoihin. Tekstiviestiäänestys alkaa perjantaina 1. lokakuuta ja päättyy perjantaina 15. lokakuuta. Jatkoon päässeet kolme kappaletta ilmoitetaan lauantaina 16. lokakuuta. Nettikarsintaan valitut kappaleet ovat alla.

CHRISTA RENWALL: Fool of YourselfTONY GREEN: MiracleSUVI: We Are OneSARA SAYED: Shallow WatersPAUL OXLEY: The PrisonerPAULIINA SALONEN: Every DayEMILIE UNTAMALA & JOLE NISSILÄ: It Is YouJOEL FRÄMLING: Man in SqualorANFISA: Give Me Power to ResistCHORALE: Share Your LifeCARDIANT: Rapture in TimeSAARA AALTO: Blessed with LoveSONJA BISHOP: This Is My LifeFATHER MCKENZIE: Good EnoughBLACKBIRD: Gooseberry