Isä haluaa Lindsay Lohanin omaisuuden hallintaansa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears oli taannoin elämänsä aallonpohjalla, jonka tiimellyksessä hänen isänsä sai tuomioistuimen myöntämään tyttärensä huoltajuuden isälle. Tämän johdosta isä määrää nyt kaikista tyttärensä asioista, kuten tämän jättiomaisuudesta. Järjestelyä ei ole jostain syystä vieläkään purettu.

Nyt samanlaiseen operaatioon on ryhtynyt myös Lindsay Lohanin isä. Pahoissa päihdeongelmissa rypenyt tytär on parhaillaan jälleen vieroitushoidossa ja suuntaa todennäköisesti pian jo neljännen kerran vankilaan. Tästä syystä isä vaatii tuomioistuinta määräämään hänet tyttärensä lailliseksi huoltajaksi.

Mikäli tuomioistuin on isän kanssa samaa mieltä, tulee hän saamaan myös tyttärensä omaisuuden hallintaansa. Tytär ei ole nykyisin kovinkaan varakas, mutta rahaa on kuitenkin tulossa paristakin tuoreesta elokuvaprojektista. Lindsay ja isä ovat olleet viime vuosina äärimmäisen huonoissa väleissä, joten isän huoltajuus olisi tyttärelle kova paikka. Siksi viihdelehdet uskovatkin nyt, että isällä on mielessä myös joku toinenkin vaihtoehto tyttären huoltajaksi.