Jethro Rostedt: ”Diilissä ei paljon tanssittu, paitsi…” Katso video

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Tanssii tähtien kanssa -kilpailussa juuri alkaneella tuotantokaudella mukana oleva kiinteistövälittäjä ja realityjulkkis Jethro Rostedt pukeutui kauden aloitusjaksossa näyttävään kapteeniasuun.

Viihdelehti Staran Chaos Tube -blogitiimi tapasi Jethron ja hänen tanssiparinsa Susa Matsonin ensimmäisen lähetyksen jälkeen videohaastattelun merkeissä Jethron mukaan aikaisemmasta Diili-ohjelman kokemuksesta ei ole hyötyä nykyisen ohjelman tarjoamissa haasteissa.

– Tässä teoriassa ja käytännössä riittää, että sä osaat tanssia tosi hyvin. Diili-ohjelmassa ei paljon tanssittu, paitsi Hjalliksen pillin mukaan. Mut se on eri asia se. Ei tästä kyllä löydy yhtymäkohtia tekemälläkään, Jethro Rostedt kertoi.

Ensi viikolla Jethro nähdään tanssimassa jiveä. Kyseinen tanssilaji oli ennen ohjelmaa miehelle vielä täysin uusi tuttavuus.

– Mä lupaan vetäistä kohtalaisen hyvän jiven. Ny on 176 prosenttia lasissa. Ei me peruutella pätkääkään. Niin kuin sanottua, niin syteen tai saven. Ei me peruutella hetkeäkään, Jethro naureskeli.