Katie Holmes tyylikkäänä lehtikuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teinitähtenä aikoinaan suursuosioon noussut näyttelijäkaunotar Katie Holmes rakastui sittemmin kollegaansa Tom Cruiseen, jonka kanssa hän perusti perheen ja synnytti pariskunnalle Suri -nimisen tytön.

Suria pidetään yleisesti maailman tämän hetken tyylikkäimpänä pikkuprinsessana, mutta äidistä ei ole viime aikoina voitu sanoa samaa. Nyt tilanne on kuitenkin muuttunut radikaalisti, kun Katie poseeraa tuoreissa mallikuvissa Marie Claire -lehden lokakuun numeron sivuilla. Katso kuvat tästä.

Kolmevuotiaan Suri Cruisen vaatekaapin sisällön arvoksi on eri lähteiden mukaan arvioitu noin 2 – 3 miljoonaa dollaria, mikä lienee ikäluokan ennätys. Nyt Surin äitikin on viimein palannut tyylikkäälle tielle. Taannoin Katie ikuistettiin New Yorkissa arkiseen kauhtuneeseen harmaaseen paitaan sonnustautuneena ja muutenkin selvästi normaalia homssuisempana.