Maailman seksittömimmät seksikohtaukset listattiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Elokuvissa ja televisiosarjoissa nähdään päivittäin lukuisia seksikohtauksia, joissa tunnetut ja tuntemattomat näyttelijät esittävät intohimoa. Aina se ei kuitenkaan onnistu, ja silloin tällöin seksikohtaukset tuottavat katsojille lähinnä myötähäpeää.

Nyt maailman suurin televisiolehti TV Guide on listannut verkkosivuilleen jo kolmannen kerran seksittömimpiä seksikohtauksia. Katso lista kuvineen tästä. Lehden mukaan kaikkein seksittömin seksikohtaus nähtiin 24-televisiosarjassa, kun Jack ja Renee esittivät ihastuneensa toisiinsa.

Toiseksi seksittömin seksikohtaus oli Täydelliset naiset -sarjan kohtaus, jossa Marcia Crossin esittämä roolihahmo Bree nähtiin sänkypuuhissa. Kolmantena listalla on True Blood -vampyyrisarjan kohtaus, jossa keskimääräistä rajummin puuhastelemassa ovat Bill ja Lorena.