52-vuotias Madonna poseerasi sänkykuvissa – katso

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin poptähtiin lukeutuva Madonna on nykyisin jo 52-vuotias leidi, joten ikuisen nuoruuden tavoitteleminen alkaa olla hänelle ajankohtaista. Pari viikkoa sitten Madonna kuvattiin ilman meikkejä New Yorkissa, ja supertähti näyttikin siviilissä aivan ikäiseltään.

Äskettäin Madonnan kauneusleikkausten karmeita tuloksia saatiin ihastella hänen ja tyttärensä uuden vaatemalliston lanseerausjuhlissa. Nyt supertähti on uskaltautunut poseeraamaan hieman rohkeammissa kuvissa. Madonna keikistelee nimittäin tuoreissa otoksissa alusvaatteisillaan sängyllä. Katso kuvat tästä.

Viime kuussa Yhdysvalloissa uutisoitiin, että Madonna on mahdollisesti seuraamassa Cheriä ja Celine Dionia Las Vegasin rahakkaille esiintymislavoille. Lehtitietojen mukaan hänelle tarjottiin viiden vuoden sopimuksesta uskomattomat miljardi dollaria. Hieman vertailukohtaa antaa se, että vuonna 2007 Madonna teki Live Nation -yhtiön kanssa kymmenen vuoden sopimuksen, jonka arvo oli ”vain” 160 miljoonaa dollaria.