Näyttelijälegenda Tony Curtis menehtyi sydänkohtaukseen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa kerrottiin tänään suru-uutinen, jonka mukaan näyttelijälegenda Tony Curtis on kuollut. Hän menehtyi eilen keskiviikkona kotonaan Las Vegasissa 85-vuotiaana.

Maineikas ja rakastettu näyttelijä kuoli lehtitietojen mukaan sydänkohtaukseen. Hänet kiidätettiin viime kesänä sairaalahoitoon hengitysongelmien takia. Tuolloin hän sai sairauskohtauksen keikallaan Las Vegasissa sijaitsevassa Costcossa. Sairaalassa hänellä todettiin keuhkoahtaumatauti.

85-vuotiaana kuollut Tony Curtis nähtiin useissa klassikkoelokuvissa, ja hänen tunnetuimmat roolisuorituksensa nähtiin elokuvissa Piukat paikat, Spartacus ja The Defland Ones. Curtis oli aikoinaan myös ehdolla Oscar-palkinnon saajaksi. Piukat paikat -elokuvassa Curtisin vastanäyttelijänä nähtiin Marilyn Monroe.