Olivia Munn ilman rintaliivejä – yläosasta näkyi läpi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijäkaunotar Olivia Munn tunnetaan mallina sekä useiden elokuvien ja televisio-ohjelmien tähtenä. Taannoin julkkiskaunotar esitteli kurvejaan myös Playboy-lehden sivuilla ja nähtiin alastomana PETA-järjestön kampanjassa.

Äskettäin muodokas Playboy-kohukaunotar poseerasi alusvaatekuvissa GQ-miestenlehden sivuilla, ja tällä kertaa kaunotar on keikistellyt kameroiden edessä julkkisjuhlien punaisella matolla. Salamavalojen välkkeessä hänen pikkumustastaan näkyi läpi, eikä Olivia ollut pukenut asun alle lainkaan rintaliivejä. Katso kuvat tästä.

30-vuotias Olivia Munn aloitti uransa nimellä Lisa Munn. Vuodesta 2006 lähtien televisiokasvo on käyttänyt julkisuudessa nimeä Olivia. Mallintöidensä lisäksi hän on tähdittänyt urallaan monia elokuvia ja toiminut sekä juontajana että kilpailujana televisio-ohjelmissa. Elokuvapuolellä hänen CV:ssään ovat muiden muassa Big Stan, Insanitarium ja Scarecrow Gone Wild, Date Night ja Iron Man 2. Maaliskuussa 2009 hänet rankattiin maailman seksikkäimpien opiskelijoiden listalla sijalle kolme.