Pixie Lott vilautti paparazzeille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kovaa nousua poptähtien kärkikaartiin parhaillaan tekevä englantilainen teinitähti Pixie Lott on viime aikoina valloittanut konsertti- ja festarilavoja erityisesti Euroopassa. Suosion noustua hänet on nähty myös kohuotsikoissa.

Nuori laulajalupaus oli aiemmin otsikoissa myös paparazzikuvien merkeissä, kun nuori laulajatähti tuli vilauttaneeksi hieman liikaa alusvaatetustaan noustessaan autosta. Nyt tapaus on toistunut, sillä neitokaisen lyhyt hame tuli jälleen paljastaneeksi hieman liikaa. Mitään intiimiä kuvissa ei tosin näkynyt. Katso kuvat tästä.

X Factor -ohjelman tuomaristossa Dannii Minogueta äitiysloman ajan tuurannut 19-vuotias Pixie Lott tunnetaan artistiuransa lisäksi myös biisintekijänä, näyttelijänä ja tanssijana. Hänen debyyttisinglensä Mama Do (Uh Oh, Uh Oh) nousi aikoinaan nopeasti radiolistojen kärkeen ja Britanniassa myös suoraan singlelistan ykköseksi.