Saippuasarjan stuntti maksoi 1,25 miljoonaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuosittu brittiläinen saippuasarja Coronation Street tullee pian keräämään ennätysmäärän katsojia televisioruutujen ääreen kohtauksella, joka on brittilehtien veikkausten mukaan kallein yksittäinen televisiostuntti saippuasarjojen historiassa.

Kyseessä on televisiosarjassa nähtävä onnettomuus, jossa raitiovaunu joutuu kolariin. Ohjelmaa esittävän ITV-kanavan mukaan stuntti maksoi miljoona puntaa, eli 1,25 miljoonaa euroa. Kyseisen jakson kuvaaminen alkoi tällä viikolla Manchesterissä. Samalla Coronation Street -sarja juhlii 50-vuotiasta taivaltaan.

– Me saimme suuren määrän ylimääräistä rahaa tätä stunttia varten. Se ei kuitenkaan ollut tarpeksi, koska mikään ei ole tarpeeksi. Tämä on kuitenkin suurin määrä mitä olemme tuhlanneet koko ohjelman historiassa. Tulossa on spektaakkeli, vastaava tuottaja Phil Collinson kertoi Daily Star -lehdelle.