Twilight-tähti halua Simon Cowellin saappaisiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teinityttöjen suosimien Twilight-elokuvien näyttelijä Robert Pattinson on vihjannut brittilehdelle haluavansa realitytuomari Simon Cowellin saappaisiin, kun Cowell jättää X Factor -ohjelman brittiversion ja siirtyy Yhdysvaltoihin. Nuori teini-idoli pitää realitytuomarin työtä hauskana. 

– Yksi maailman hauskimmista asioista olisi saada haukkua muita Simon Cowellin tyylisesti ja saada siitä vielä palkkaa. En haluaisi olla yksi niistä mukavista kavereista, vaan haluaisin olla kuin Simon. Muuten se ei ollisi hauskaa, Robert Pattinson kertoi Now-lehdelle.

– Ei hän minusta ole liian tyly. Hän on vain niin rehellinen että se voi satuttaa. Siksi hän onkin niin hyvä.

Vielä Robert Pattinson ei ole saanut kutsua ohjelman tuomaristoon, mutta vierailevaksi tuomariksi hänet voidaan tulevaisuudessa kutsua. Realityohjelman sijaan Pattinson keskittyy nyt pääasiassa näyttelemiseen. Taannoi hän kertoi ettei ole vielä valmis päärooleihin, vaan yrittää sivurooleissaan imeä mahdollisimman paljon vaikutteita muilta tähdiltä.