BB: Ksenia Paulin poistumisesta: ”Harmi ettei ehditty sviittiin”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon tunnelma muuttui hetki sitten kertaheitolla, kun asukkaat saivat yllättäen tietää, että yksi asukkaista oli joutunut poistumaan talosta vapaaehtoisesti. BB-Pauli lähti nimittäin talosta henkilökohtaisista syistä.

Asukkaat eivät osanneet lainkaan aavistella Paulin lähtöä, joten tieto tyrmistytti asukkaat. Ensijärkytyksestä toivuttuaan asukkaat ryhtyivät pohtimaan syitä Paulin poistumiseen. BB-Ksenia pääsi eilen pusuttelemaan Paulin kanssa, ja hän vihjasi että olisi ollut valmis menemään pidemmällekin.

– Eilen te pääsitte onneksi pusuttelemaan. Niin, että kaikki muutkin kuuli, BB-Vilhelmiina totesi.

– Joo. Harmi että ei ehditty sviittiin, Ksenia vastasi.

– Ai jaa? Pian Palle tuleekin takaisin, että ”Mitä sä sanoit?”, BB-Petri naureskeli.

BB-Nino kertoi arvostavansa kovasti sitä, että joku osaa itse sanoa koska tilanne on sellainen, että talosta pitää päästä pois. Hän kertoi lisäksi harkinneensa itsekin poistumista. BB-Elisabet muisteli Paulin maininneen viimeksi eilen isästään.

– Paul sanoin eilenkin jotain sen isästä. Voihan olla, että henkilökohtainen syy on että sille on eilen ilmoitettu jotain sen isästä, Elisabet pohti.

Uusimmat