BB-Satu suivaantui: ”Mikset sä lähde v**tuun täältä?”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on ihmetelty jo useamman päivän ajan yleensä varsin iloisen ja aktiivisen Ninon alakuloa. Esimerkiksi eilisestä Miss BB -kilpailusta asukkailla tuli alunperin kinaa Ninon kanssa. Eilisissä juhlissa BB-Satu nosti viimein kissan pöydällä.

– Nino mikset sä lähde v**tuun täältä jos sua v**uttaa täällä niin helvetisti? Anteeksi suorasukaisuuteni, mutta mua ihmetyttää kun sua v**uttaa joka asia. Olisit iloinen, niin olis paljon kivempaa. Mua ärsyttää kun sä oot kuitenkin kiva tyyppi, Satu ihmetteli.

– Mä oon oppinut, että jos mä oon surullinen, niin ei mun täällä tarvi olla iloinen, BB-Nino vastasi.

– Älä vaivu mihinkään apatiaan herranjumala. Ei tää nyt niin vakavaa ole tää Big Brother. Sä oot aina se ilopilleri. Mä ymmärrän, että ei tarvi aina olla pelle, jos sitä muut odottaa, Satu lisäsi.

– Olitsä iloisempi kun sä olit viimeksi talossa? BB-Hannu tiedusteli.

– Ei puhuta siitä. Mulle on vaan tullut se, että en aina jaksa enää. Mä oon 30 vuotta esittänyt sellaista. Mun kaveripiirissäkin mä oon heti outo jos oon hetken hiljaa. Ei mulla ole oikeutta olla hiljaa. Onhan Hannukin välillä hiljaa eikä siltä kukaan tule kysymään, että mikä sun on, Nino totesi.