Paita paljasti Selena Gomezin muodot

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailmassa on puhuttu viime aikoina paljon nuorten teinitähtien seksikkyydestä ja jopa 14-vuotiaiden neitokaisten paljastavista poseerauksista. Yksi näistä kohuista tehokkaasti erossa bikinikuvistaan huolimatta pysytellyt teinitähti on Selena Gomez, joka täytti taannoin 18 vuotta.

Sittemmin Selena Gomez on keikistelyt tiukassa pikkumekossa esimerkiksi A Year Without Rain -musiikkivideollaan, josta on nyt julkaistu lisää kuvakaappauksia. Tällä kertaa paljastavat kuvat ovat saaneet jatkoa, kun Selena kuvattiin mustassa läpikuultavassa paidassa, jonka läpi hänen muotonsa näkyivät liiankin selvästi. Katso kuvat tästä.

Viime keväänä Massachusettsissa sattui vakava onnettomuus, kun Selena Gomezin suosio ylitti odotukset aikallisen 92PRO FM -radioaseman tilaisuudessa. Emerald Square Mall -kauppakeskukseen saapui liikaa faneja, minkä seurauksena rullaportaat vioittuivat ja useat fanit jäivät kaaoksessa takaa tulleiden tallomiksi. Viisi ihmistä loukkaantui, ja kolme heistä jouduttiin kiidättämään sairaalahoitoon.