BB-Satu paljasti: ”Jani tulee taloon” – heti sääntörikkomus

Big Brother · Stara.fi

Kuluneen viikon aikana Big Brother -talossa on käynyt varsinainen kato, kun talosta on yllättäen poistettu kaksi asukasta ennakoitua enemmän. Asukkaat veikkaavat poistettujen asukkaiden saavan huomenna korvaajat.

Sunnuntaina talosta häädettiin normaalilla häätöäänestyksellä BB-Habib. Sitten talosta poistettiin sopimusrikkomuksen vuoksi BB-Ville ja toissapäivänä oman lähtöpäätöksensä myötä talosta poistui myös BB-Paul. Yllättävät lähdöt ovat taloon jääneille asukkaille edelleen kova pala, mutta nyt tunnelma on muuttunut surullisesta odottavaksi.

Erimerkiksi BB-Hannu ja BB-Petri veikkaavat talon saavan uusia asukkaita. Petri kertoi uskovansa, että poistuneiden tilalle tulisi sunnuntai-iltana yhteensä kolme uutta asukasta, kaksi poikaa ja yksi tyttö. BB-Satu oli hieman eri linjoilla, sillä hän uskoo korkeintaan kahteen tulokkaaseen. Hän toivoo taloon poikia ja totesi, että BB-Jani tulee taloon.

– Jandis tuloo, Satu uskoi.

Satu kertoi epäuskoisille asukkaille luotettavalta tuntuvan selityksen Janin tulolle, sillä hän oli nähnyt tuotannon nimikylteissä talossa aiemmin olleen Janin nimen perässä sukunimeä osoittavan alkukirjaimen. Sellaisia käytetään yleensä vain silloin, kun tuotantokaudella on kaksi samannimistä asukasta. Lisäpontta epäilyille toi äänentoistosta heti tullut kuulutus säätörikkomuksesta ja tuotannon asioista puhumisesta.