Tv-sarjat floppasivat rajusti – lopetettiin kahden jakson jälkeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Talouden taantuman varjolla televisiosta on viimeksi kuluneen vuoden sisällä lopetettu kymmeniä televisiosarjoja, joista osa on ollut suosittujakin menestyssarjoja. Lakkautettujen tilalle on kuitenkin tullut ja tulossa uusia sarjoja.

Nyt yksi näistä tulokkaista on vedetty pois tuotannosta heti alkuunsa. ABC-kanava teki päätöksen kouluelämään keskittyneen My Generation -televisiosarjan lopettamisesta harvinaisen nopeasti, jo kahden esitetyn jakson jälkeen.

Syynä nopeaan päätökseen oli harvinaisen raju floppi, sillä ohjelman ensimmäinen jakso ei onnistunut tavoittamaan toivottua määrää katsojia. Torstai-iltaisin nähdyn ohjelman avausjaksoa seurasi vain 3,8 miljoonaa katsojaa. Toisessa jaksossa katsojamäärä romahti siitäkin peräti 30 prosentilla.

Kyseessä ei ollut ainoa tällä viikolla kahden jakson jälkeen lopetettu floppisarja, sillä Fox ilmoitti tiistaina lopettaneensa Lone Star -sarjansa niin ikään jo kahden esityksen jälkeen.

Uusimmat