Top Gun -elokuvan kaunotar tuli kaapista – ja paljasti joukkoraiskauksen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tom Cruisesta aikoinaan todellisen supertähden tehnyt menestyselokuva Top Gun nosti tähdeksi myös monia muita. Yksi heistä oli elokuvan kaunotar Kelly McGillis, joka kuitenkin yllättäen katosi julkisuudesta ja elokuvamaailmasta. Nyt hän on astunut vuosien jälkeen julkisuuteen.

Parikymmentä vuotta Top Gun -leffan ensi-illan jälkeen nykyisin 53-vuotias Kelly McGillis on nyt nimittäin avioitunut New Jerseyssä toisen naisen kanssa, eli tullut kaapista, ja on nykyisin avoimesti homoseksuaali.

– Minulla ei ole enää salaisuuksia, mikä on helpottava tunne, Kelly McGillis kertoi Hollywood Reporterin mukaan.

Hänen puolisonsa on 42-vuotias levy-yhtiön johtaja Melanie Leis. Pariskunta seurusteli salaa peräti yhdeksän vuoden ajan. Pari tapasi kun Kelly oli vielä naimisissa ex-miehensä, miljonääri Fred Tillmanin kanssa.

Samalla McGillis paljasti joutuneensa vuonna 1982 silloisen naisystävänsä kanssa New Yorkissa kahden teini-ikäisen pojan raiskaamaksi. Asuntoon tunkeutuneet pojat raiskasivat molemmat naiset veitsellä uhaten. Toinen raiskaajista saatiin pian kiinni ja tuomittiin kolmeksi vuodeksi vankeuteen. Toinen saatiin kiinni vasta kymmenen vuotta myöhemmin ja hän istuu edelleen vankilassa useista törkeistä raiskauksista.