Potter-tähden ”lapsilta kielletystä” kuvasta nousi kohu

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nuori näyttelijä Rupert Grint tuli tunnetuksi Harry Potter -elokuvien rooleistaan, jotka ovat nyt hänen osaltaan pääasiassa historiaa. Kuvaukset on nimittäin saatu purkkiin, ja vielä on edessä viimeisten elokuvien markkinointitilaisuudet. Nyt Grint on aiheuttanut kohua poseerauksellaan.

Rupert Grint nähdään nimittäin parhaillaan Kellopeli appelsiini -kirjan ja elokuvan innoittamassa julisteessa, jota on nyt pidetty hyvän maun vastaisena. Kiistellyssä kuvassa Grint poseeraa Anthony Burgessin kirja kädessään osana American Library Association -järjestön kampanjaa, jonka on tarkoitus innostaa ihmisiä lukemaan. Nyt kampanja on ainakin Grintin osalta kääntynyt siis häntä vastaan.

Grint onkin joutunut julkaisemaan tiedottajansa välityksellä lausunnon, jonka mukaan hänen tarkoituksenaan ei ollut innostaa lapsia lukemaan tätä silmitöntä väkivaltaa pursuavaa kirjaa. Sen sijaan tarkoituksena on innostaa ihmisiä yleensäkin lukemaan kirjoja. Nuori elokuvatähti kertoo ainoastaan kunnioittavansa kuvalla omaa kirjasuosikkiaan. Katso kuva alta.

Rupert Grint Kellopeli Appelsiini