Yllätyskäänne: Prostituoitu haastoi Beckhamin oikeuteen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jalkapallotähti David Beckham on ollut viime päivinä jälleen vakavien syytösten kohteena, kun Nici-niminen prostituoitu väittää supertähden pettäneen vaimoaan kanssaan. Väitteet ovat johtaneet jo Beckhamien avioeroväitteisiin, mutta Victoria kiisti perjantaina kaikki tuollaiset väitteet.

David Beckham haastoi Nicin oikeuteen ja vaatiin miljoonien korvauksia In Touch -lehdessä esitetyistä väitteistä, joiden mukaan hänellä ja maksullinen nainen olisivat harrastaneet seksiä kahteen otteeseen vuonna 2007. Väitteet ovat kanteen mukaan aiheuttaneet jalkapalloilijalle vakavia henkisiä kärsimyksiä.

Nyt tilanne on mennyt aikaisempaa likaisemmaksi, sillä Sunday Mirror -lehti kertoo prostituoidun tehneen vastakanteen. Siinä hän on haastanut Beckhamin puolestaan oikeuteen. Hän syyttää Beckhamia Yhdysvaltojen sanavapauslakien loukkaamisesta. Naisen asianajaja Paul Rolf Jensen toteaa kanteessa, että julkinen henkilö kuten David Beckham ei voi estää sananvapauden harjoittamista. Hän on todennut, että ehkä Beckham ei ole asunut Los Angelesissa tarpeeksi pitkään ymmärtääkseen kuinka paljon Yhdysvalloissa arvostetaan lehdistön sananvapautta.