BB: Mystinen kuulutus hämmensi valvojat

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on parhaillaan menossa viikkotehtävä, jossa asukkaiden tulee valvoa talon pihamaalla kulkevaa junaa ja kirjata sen kuulutuksia ja aikatauluja ylös. Eilen illalla hieman yhdentoista jälkeen ulkona valvoneet saivat hauskan yllätyksen.

BB-Nino, BB-Satu ja BB-Elisabet olivat valvontavuorossa, kun äänentoistosta kuului kuulutusta edeltävä pimputus ja asukkaat valpastuivat. Hetken hiljaisuuden jälkeen kaiuttimista kuului junan pääteaseman sijaan ”Jebou!”. Tämä sai asukkaat huutamaan riemusta.

– Täh?! V**tu mikä kuulutus! Hei kuulittekste? Naisääni kuulutti että ”Dindindin, Jebou!” Ihan huippua. Mikse tuli yhtäkkiä. V**tu se oli hyvä! Se tuli ihan puun takaa. Mäkin nousin oikein tähän, ja se tuli oikein viiveellä. Toi muija sanoi sen oikein asenteella, Elisabet hehkutti kuulemaansa.

– Susannakin sanoi suorassa lähetyksessä jebou, Satu totesi.

– Kerran Pub Härmän Häjyssä yks tyyppi ohjattiin ulos ja se sanoi lähtiessään ”jebou”. Sit aloin käyttää sitä ja töissäkin mulle sanottiin että opetan niille kaikkia sanoja. Sit töissäkin kaikki alkoi käyttää sitä, Satu kertoi sanan historiasta.