BB-Satu raivostui toden teolla: ”Häipyis nyt v**tu mun silmistä!”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on ollut tällä viikolla selvästi aikaisempaa huonommat tunnelmat, kun asukkaat ovat ottaneet jo useita kertoja yhteen keskenään. Yleensä yhteenottojen toisena osapuolena on ollut räväkkä seinäjokelainen BB-Satu.

Viikkotehtävää ulkona suorittaessaan Satu kuunteli ensin hammasta purren Marikan puheripulia noin vartin ajan ja rivien välissä ohjeisti neitokaista olemaan hiljaa ja poistumaan paikalta. Kun hienovaraiset vihjailut eivät menneet perille, joutui Satu sanomaan suoraan, että nyt Marikan on aika jättää hänet ja Elisabet rauhaan. Marikan poistuttua sisälle Satu aloitti varsinaisen paasaamisen.

– Onko toi tosissaan noin idiootti välillä?! Voi v**tu! Mä en tosissaan jaksa sen juttuja. Se sanoo kaiken ääneen. Mua ei v**tuakaan kiinnosta sen muistisäännöt. Kysyinkö mä niitä? Se ei osaa lukea yhtään tilannetta. Eikö sen näe jo ilmeestä että mua ei v**tuakaan kiinnosta. Pitäänkö jostain kauppalistasta pitää joku v**un kokous ja kolmen tunnin kokous, BB-Satu raivosi.

– Toivottaasti siltä ei tule itkua, Elisabet pohti.

– Häipyis nyt v**tu mun silmistä, Satu jatkoi vaahtoamistaan.