Nuoria kaunottaria Teen Vogue -bileissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood pullistelee julkkisjuhlia, joita viihdemaailman keskuksessa on tarjolla jokaiselle illalle. Osa juhlista on kuitenkin toisia merkittävämpiä, koska näyttävimmät julkkistähdet eivät ehdi osallistua jokaisiin bileisiin.

Nyt Teen Vogue -lehden juhlat ovat jälleen lunastaneet odotukset, kun paikalle saapui kattava otos Hollywoodin tämän hetken kuumimpia nuoria kaunottaria. Punaisella matolla poseerasivat muiden muassa Victoria Justice, Renee Olstead, Brittany Snow, Kendall Jenner ja Francia Raisa. Katso kuvat tästä.

17-vuotias näyttelijä-laulaja Victoria Justice on näytellyt vuodesta 2005 saakka suositussa Zoey 101 -nuortensarjassa, jossa hän näyttelee Lola Martinezin roolia. Hänet on nähty myös muutamissa elokuvissa, joista vuoden 2009 aikana ensi-iltansa saivat The Kings of Appletown ja televisioelokuva Spectacular! Vuonna 2010 hän tähdittää myös televisiosarjaa Victorious. Justice on julkaissut laulu-urallaan kaksi albumia, joista A Thousand Miles julkaistiin vuonna 2007 ja Spectacular! vuonna 2009. Hauskana kuriositeettina mainittakoon, että Victoria on syntynyt Floridassa sijaitsevassa Hollywoodin kaupungissa. Ensimmäisen kerran Victoria noteerattiin viihdelehdissä joulukuussa, kun hänet kuvattiin upeassa hopeanhohtoisessa coctail-asussa Golden Globe -bileissä.