Tyttöbändin tähdet kuolivat keikkabussin rajussa onnettomuudessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Etelä-Amerikassa on tapahtunut äärimmäisen ikävä liikenneonnettomuus, jossa menehtyi yksitoista ihmistä. Rajussa onnettomuudessa kuolleiden joukossa oli tyttöbändi Chicas Sambas, jonka kaikki jäsenet menettivät turmassa henkensä.

Sydney Morning Herald -lehden mukaan yksitoista ihmistä kuoli ja yksitoista muuta loukkaantui varhain maanantaiaamuna Hondurasissa tapahtuneessa onnettomuudessa. Onnettomuuspaikka sijaitsee noin 220 kilometriä maan pääkaupungista pohjoiseen. Kolarissa keikkabussi syttyi tuleen, jolloin suurin osa matkustajista jäi sinne luokkuun.

Paikallisten viranomaisten mukaan kaikki menehtyneet ja loukkaantuneet liittyivät tavalla tai toisella yhtyeeseen. Asiasta uutisoi ensimmäisenä HRN Radio. Chicas Sambas oli La Ceiban kaupungista kotoisin oleva suosikkiyhtye, jonka viime vuonna julkaistu debyyttijulkaisu Vamos A Bailar sekoittaa monia latinomusiikkityylejä.