Jessica Alba haukkuu vartalonsa: ”Roikkurinnat ja selluliittiä”

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Hollywood-tähti Jessica Alba nähdään pian valkokankaalla uusissa The Killer Inside Me ja Machete -elokuvissaan. Perheeseensä pitkään keskittynyt tähti on uusien elokuviensa myötä aktivoitunut myös julkisuudessa.

Moni nainen on kateellinen Jessica Alban ulkonäöstä ja ominaisuuksista. Suurin ongelma näyttelijättärellä on kuitenkin se, että hänen seksuaalinen halukkuutensa on poissa. 29-vuotias tähti kertoi Metro-lehdelle ulkonäkönsä muuttumisen vaikuttaneen hänen ajattelutapaansa. Raskausaika oli hankala ja synnytys samoin. Kehon suurten muutosten kohtaaminen oli hänelle raskasta. Tähti luokitteleekin itsensä tällä hetkellä yllättäen Hollywoodin rumimpaan kastiin.

Tuoreita kuvia Jessicasta löytyy tästä.

GQ-lehden haastattelussa Jessica Alba kertoo vartalonsa muutoksista yksityiskohtaisesti. Hänen mukaansa rinnat ovat säkit, selluliitti on vallannut vartalon, lanteet ovat leveät ja jokainen näyttelijä on varmasti kauniimpi kuin hän. Kaikki tämä on esteenä seksille. Joka tapauksessa äidiksi tuleminen on hänen mielestään kaunis ja tärkeä asia. Vastuu tyttärestä saa hänet keskittymään muuhunkin kuin omaan itsevarmuuteensa. Kuvauksissa Jessican epävarmuutta ei huomaa, sillä hän esiintyy kameran edessä ammattilaisen tavoin.